Is er een gemeenschap rond revolver?

Bram Kuiper

Nr. De meeste mensen willen niet in de hobby krijgen en enkele beste dingen over het zijn de grote prijs, makkelijk te gebruiken, en het pretaspect. De prijs van kanonnen is hoog omdat de mensen bereid zijn om $200 voor een fatsoenlijk pistool te besteden. Zo zijn de mensen niet bereid om een goedkoop kanon te kopen en interessant niet in de hobby. Mijn punt is dat de gemeenschap slechts voor mensen is die een revolver willen kopen, niet een deel van de hobby willen zijn of over het leren. Dat is het punt. Als u een ernstige revolverenthousiast bent, dan zult u mensen vinden die dezelfde dingen zoeken dat u bent en u zult dezelfde hartstocht delen. Het is een grote gemeenschap en de mensen zijn aardig. Het kan een weinig overweldigend zijn maar als u de juiste houding hebt, zult u o.k. zijn. Laat zo bespreking over de redenen dat u van deze gemeenschap zou moeten lid worden: 1. Ik heb een zeer interessant verhaal over me. Damit ist es vermutlich besser als Koelbox 12v Lidl. Ik ben ex-ex-cop en mijn verleden is lang geweest, zeer interesserend één, kon ik een boek over het schrijven. Ik begon 2 jaar geleden deze blog over. Ik wilde enkel mijn verhalen over mijn tijd als cop kunnen delen en over de toekomst ik voor mij en deze blog plan. 2. Ik wil aantonen dat er geen harde en snelle regels over kanonnen zijn, dat de mensen te hoeven om geen kanon te kopen enkel omdat het koel kijkt. De mensen met kanonnen die koel kijken, zijn ook mensen die proberen om de beste manier te vinden om hun kanonnen te gebruiken, die hen, meer pret, pret te schieten en minder van een gevaar voor zich en anderen veiliger maakt. 3. Ik wil het verhaal over mijn ervaring als wapensmid vertellen. In die tijd heb ik meer dan 1000 kanonnen, veel van hen replicareplica's van vuurwapens van het verleden gebouwd. Ik heb hen voor cliënten, vrienden, en collega's, maar de meesten van hen ik heb gebouwd, me met behulp van mijn vader en mijn vrienden in de hobby gebouwd. Naar mijn mening, zijn de kanonnen en het gunsmithing de beste manier genieten van schietend omdat het niet iets is u een kanon kopen of kunt kopen om pret met het te bouwen en te hebben. Het is een kunst, een ambacht, iets die u zou moeten uitoefenen. Ik heb kanonnen met mijn hand, met mijn vingers, met mijn hersenen gemaakt. Ik spreek over kanonnen, niet alleen replicakanonnen. Im Vergleich zu revolver Test kann es ergo spürbar leistungsfähiger sein. Zo bouw ik replica's. Ik heb mijn eigen replicakanonnen voor vrienden en zelfs gebouwd om bij mijn eigen opslag te verkopen. Het eerste kanon dat ik want de blog was een replica van een 1911 heb ontworpen. Het werd genoemd „Viking“ en het was voor verkoop bij één van de beste opslag van het replicakanon, kon ik niet het op Internet overal vinden. Op dat ogenblik, bouwde ik replica's met de hand en de hersenen. Ik heb replica's van veel andere kanonnen gecreeerd: Glock 17, Glock 19, G3, G9, G15, G21, H&K M9, HK91, HK45, 1911, Beretta 92, Smith & Wesson M&P 9mm, P99, SIG SAUER P226, SIG SAUER P228, SIG Sauer P226, P226, P229, P228, G4, S&W-Schild, en veel meer. Ik ben zeer in de bouw van replica's van verschillende pistolen. Één van mijn doelstellingen moet een replica van een P38 bouwen, en ik begon om over de bouw van het voor de blog te denken. Mijn idee was een replica te creëren die kijkt en als het echte ding voelt. Zo, moest het eerste ding dat ik lezen heb gedaan wat andere mensen met replicapistolen hebben gedaan en hoe het werkte.