Hoe te testen

Bram Kuiper

Wij hebben ook een uitvoerige database van vuurwapens gebouwd als deel van ons wetenschappelijk proces, inzameling van meer dan 3.500 vuurwapens en honderdduizenden rondes in de loop van de laatste 13 jaar te testen. Ons doel is een verenigbare methodologie en een methode te ontwikkelen om de nauwkeurigheid en de betrouwbaarheid van om het even welk vuurwapen te testen, en wij streven ernaar om dit in onze eigen onafhankelijke testmethodologie te leveren. Onze doelstelling is objectieve, nauwkeurige resultaten op te leveren. Wij willen ook betrouwbare, betrouwbare resultaten, evenals een verenigbare norm opleveren. Deze doelstellingen zijn niet overeen te komen.

Wat geschiedenis

Lange tijd was de enige manier om revolver te testen met het herladen van apparaten die een revolverpatroon gebruikten om een kogel te simuleren. Toen men ontdekte dat deze methode dan andere methodes minder betrouwbaar was, begonnen de fabrikanten ontwikkelend andere methodes om kanonnen te testen. Eerste hiervan was de vurenspeld en de breechblockmethode. Aangezien de vroegste prototypen van de eerste revolverpistolen een revolverpatroon gebruikten die een ronde simuleerde die van een revolver in brand wordt gestoken, werden zij genoemd „Kikker Gedrukte“ of van „FPS“ pistolen.

Op het eerste gezicht, zijn het grootste deel van onze overzichten van nieuwe revolvers zeer eenvoudig, en enkelen van hen, zoals M&P 15, hebben een beetje van geschiedenis achter hen gehad. Nochtans, als u wilt begrijpen waarom het de beste keus voor u is, zult u moeten verder lezen.

Eerst, onderzoeken het verschil tussen de twee merken wij zullen bekijken. 1911 heeft een aantal opmerkelijke verbeteringen over oudere M&P, met inbegrip van een kader van roestvrij staal en een dia met een externe versmalling. Terwijl dat vrij koel is, beperkt het wat het op de waaier kan doen. De nieuwere dia kenmerkt ook een langer (en dikker) achtergezicht, die het maken lichtjes harder om het in positie voor om het even welk soort snelle opvolgendeschoten te krijgen. Ook, heeft het oudere pistool een diaeinde met een ingebouwde veiligheid. Dit is één van die veiligheidseigenschappen die uw leven een op het gebied kunnen gemakkelijker maken, maar het helpt veel in een shootout niet.

Dank aan ons testlaboratorium, kunnen wij heel wat dingen nu bevestigen dat wij eerder niet konden. Het eerste te doen ding, moet een goed idee krijgen van wat de terugslag van de diverse kanonnen is.

Het tweede ding moet een testschot maken. Het is niet dat hard te doen. Ik moet enkel het juiste materiaal (in dit geval een plastic geval) en wat kennis hebben over het schieten. Dat het. Het is niet zo hard aangezien het schijnt: een plastic geval van ongeveer 20 x 16 cm zal het werk voor u doen. Ik zou zeggen dat u uw revolver met een volmacht zult moeten beginnen herladend pers als u van plan bent om eender welke grote schoten te maken. Het eerste ding dat u moet doet is het plastic geval van de pers op te nemen en het te zetten in uw revolver zal. De pers zelf is eerder klein en eenvoudig. Eerst, moet het geval in een metaaldienblad worden geplaatst om het toe te laten om worden teruggetrokken. Dan moet het metaaldienblad op een lijst worden geplaatst zodat de pers in positie kan worden bewogen.

Te vaak worden de mensen die in het kopen van slechte en onbetrouwbare kanonnen worden voor de gek gehouden. Ons team moet daar helpen het beste besluit voor u nemen en wij geloven dat de kennis macht is. Wij gaan het gemakkelijk maken om onze catalogus te doorbladeren, leren wat in de doos is, en vinden de revolver die aan uw behoeften voldoet. Dat is wat wij over zijn. En het is wat wij sinds 2012 hebben gedaan. Wij zijn een klein team van eerlijke, specifieke mensen. Wat zal u hier vindt zijn wat u nodig hebt. Het is gemakkelijk om voor uw volgende kanon online te winkelen en wij zijn zeker dat u van uw ervaring zult genieten. Als u vragen of commentaren hebt, bent u meer dan welkom aan e-mail ons. Wij zijn gelukkig om u te helpen. Wij moeten ook hier u helpen de beste online online vuurwapensdetailhandelaar vinden.

Eerste van wat wij doen elke dag is onderzoek online naar nieuwe revolvers.